NEMA OZLIJEĐENIH

Novi požar na Banovini: Do temelja izgorjela drvena kuća Zvonka Zagorca

Foto: Ivan Janković/Facebook
1/3
10.02.2022.
u 20:10

Uputili smo zahtjev Nacionalnom stožeru za kontejner kako bi gospodin Zvonko privremeno imao gdje boraviti - javio je gradonačelnik Gline

Danas je na Banovini došlo do još jednog požara u kojoj je u potpunosti izgorjela drvena kuća. 

Foto: Ivan Janković/Facebook

Po požara je došlo u Desnom Degoju pokraj Gline, a u njoj je živio Zvonko Zagorac koji u tom trenutku nije bio unutar kuće. 

Foto: Ivan Janković/Facebook

- Uputili smo zahtjev Nacionalnom stožeru za kontejner kako bi gospodin Zvonko privremeno imao gdje boraviti - javio je gradonačelnik Gline Ivan Janković koji je objavio fotografije s mjesta događaja. 

>> VIDEO Stanari ove zgrade će poludjeti! Već tjedan dana zvoni zaglušujući alarm!

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
21:52 10.02.2022.

Opet slučajni požar? Postaje već sumnjivo....

JM
Jmjm
03:59 11.02.2022.

Zanimljivo da gore stracare koje su i ovako bile u rusevnom stanju i prije potresa,sada opet idemo skupiti i napravit mu novu kucu a vlasnik i vlasnici drze ruke u depovima i cekaju

FR
franc251
21:21 10.02.2022.

Možda je ovo poruka što će se desit s montažnim kućama, nakon što ih izgrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije