U OBITELJSKOM DOMU

Novi šok u slučaju nestale Danke: Nakon brata preminula i majka osumnjičenog za ubojstvo djevojčice

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/13
15.05.2024.
u 16:04

Ona je preminula u svojoj kući u kojoj je živjela sama od 4. travnja, nakon što je policija uhitila njezinog sina Dejana

Majka jednog od osumnjičenog za ubojstvo malene Danke je preminula ove srijede, doznaje Kurir.rs. Žena je preminula u obiteljskom domu u Zlotu, nakon što joj je navodno pozlilo. 

- Ona je preminula u svojoj kući u kojoj je živjela sama od 4. travnja, nakon što je policija uhitila njezinog sina Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić. Dva dana kasnije policija je uhitila njenog supruga Radoslava, kao i mlađeg sina Dalibora - ispričao je izvor, dok je brat Dalibor ranije preminuo u pritvoru.

Ranije je majka komentirala cijeli slučaj, navodeći kako ne vjeruje da je njen sin ubio Danku, djevojčicu čije tijelo još nije pronađeno.  

- Nemoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepenice i onesvijestila se, sad već danima ležim u krevetu. Nitko me više ne posjećuje. Ponekad dođe netko iz susjedstva, ali rijetko, tek kad ima vremena. Moj život je potpuno uništen. Jednog sina sam sahranio, drugi je u zatvoru, Rade je zatvoren. Ne mogu sama ni doktoru. Snalazim se kako znam i umijem - ispričala je ranije.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Građani ostavljali igračke i svijeće u spomen na dvogodišnju Danku

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
1/9

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije