SVEČANA SJEDNICA

Obilježen dan grada Iloka: Dodijeljene nagrade najuspješnijim srednjoškolcima, gradska priznanja...

Ilok: Svečana sjedica Gradskog vijeća povodom obilježavanja Dana grada
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/5
22.10.2021.
u 16:02

Ovom prigodom novčanom nagradom od 1.000 kuna nagrađeni su najuspješniji srednjoškolci

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća u Iloku je danas obilježen Dan grada i blagdan zaštitnika sv. Ivana Kapistrana.

- Grad Ilok i njezini građani zaslužuje da angažiramo sve raspoložive snage kako bi iskoristili sve potencijale  koji se uz prethodno navedeno, ogledaju i u idejama, znanju i sposobnostima ljudi iz svih segmenata našega društva – gospodarstva, poljoprivrede, kulture, turizma, neprofitnih organizacija i u konačnici politike koja ima zadaću objediniti sve njih u jedno, kazala je u prigodnom govoru na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća predsjednica Gradskog vijeća Iloka Renata Banožić čestitajući sugrađanima Dan grada.

Gradonačelnica Iloka Marina Budimir izostala je sa sjednice Gradskoga vijeća jer se nalazi u samoizolaciji. Banožić je u svome govoru sve pozvala na međusobno uvažavanje, partnerstvo i suradnju kako bi Grad Ilok iskoristio svoj potencijal u cijelosti i postao mjesto u kojem, kako je kazala, čovjek želi ostati živjeti i u koje se želi vratiti.

Ovom prigodom novčanom nagradom od 1.000 kuna nagrađeni su najuspješniji srednjoškolci dok su zaslužnima dodijeljena gradska priznanja. Tako su Povelje počasnog građanina Grada Iloka dodijeljene Krešimiru Rotimu za višegodišnju promociju Republike Hrvatske, Grada Iloka u svim nastupima i pomoć građanima Grada Iloka na području  medicinske skrbi te akademiku Ferdi Bašiću za doprinos ugledu Iloka djelovanjem u znanosti i visokom obrazovanju.

Plaketa Grada Iloka za životno djelo uz medalju i novčanu nagradu dodijeljena je Stipanu Kraljeviću za svekoliki doprinos u stručnom i političkom životu za razvoj Grada Iloka.

Plaketa Grada Iloka za iznimna postignuća dodijeljena je Športsko ribolovnoj udruzi Karas Ilok za 20 godina djelovanja, dok je Zahvalnica Grada Iloka uručena Anti Barbiću za doprinos u društvenom i sportskom radu NK Hajduk Bapska.

>> VIDEO Objavljujemo izjavu pet članova Znanstvenog savjeta: 'Ograđujemo se od izjava prof. Lauca'


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije