poruke lavrova odjeknule u svijetu

Objavljen novi ruski plan: Preko Ukrajine srušiti svjetski poredak sa Zapada i 'pljačku svijeta'

17.02.2023.
u 14:30

Anglosaksonci i kolektivni Zapad koji im se pokorava nastoje pod svaku cijenu nametnuti svoj diktat, poručuje Kremlj

Komentara 91

LU
lunar777
15:00 17.02.2023.

Moralno i etički poprilično izopačeni establishment sa zapada nije nikakav uzor, no centri moći kao što su ovakva imperijalna Rusija, komunistička Kina, pa radikalna Indija i slični njima sigurno nisu nikakva i niti malo bolja tj manje loša opcija od ove zapadne. Zapad kakav god da jest otišao u krivom smjeru je ipak pojam demokracije i snošljivosti za ove gore spomenute u ekonomskom, društveno političkom, religijskom i svakom drugom smislu.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
14:56 17.02.2023.

Rusi se nisu pomirili sa činjenicom da su izgubili hladni rat i prestali biti globalna sila. Ova blamaža u Ukrajini je dokaz. Nisu dorasli. Jedino što znaju dobro je lagati, farma trolova aktivna je i ovdije.

ZO
zoom
14:40 17.02.2023.

možeš misliti što su odjeknule, sprdaju se s njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije