KAO TORNADO

Oluja kakvu New York ne pamti, jedna osoba poginula

oluja
AFP
17.09.2010.
u 16:05

Nevrijeme koje je imalo sva obilježja tornada rijetka je pojava na istočnoj američkoj obali, a vjetar je „imao snagu apokalipse“, piše New York Post.

Grad New York i okolicu u četvrtak je pogodilo nevrijeme, a olujni vjetar dosezao je brzinu do 130 km/h, rušeći stabla i dižući krovove kuća te je jedna osoba poginula.

Tridesetak je Njujorčana teško ozlijeđeno i neki su zadržani u bolnici. Nevrijeme koje je imalo sva obilježja tornada rijetka je pojava na istočnoj američkoj obali, pa je iznenadilo građane, posebice jer kiša nije dugo padala, ali vjetar je „imao snagu apokalipse“, piše New York Post.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar morski covik 1
morski covik 1
17:01 17.09.2010.

Neš\' ti Oluje!

OB
-obrisani-
16:14 17.09.2010.

Zanimljivo Da je takva nepogoda pogodila npr Caracas sigurno bi se javili “eksperti“ tzv “internet arheolozi“ i objasnili nam da oni ZNAJU da je to projekt HARP i specijalni rat, ovako je samo vremenska nepogoda.

OR
orisis
21:30 21.09.2010.

Ha ha ha Marsi ,doshel bude Haarp i po tebe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije