PROSLAVA DANA D

Biden je poslao jasnu poruku iz Normandije: Putinova pobjeda bi značila kraj američke diplomacije

12.06.2024.
u 14:35

Obljetnica Dana D bila je puno više od obične obljetnice. Zapadna koalicija pokušava demonstrirati snagu i izvršiti dodatni pritisak na Putina

Komentara 8

TR
trpimir2022
16:13 12.06.2024.

Putinova pobjeda bi značila kraj američke dominacije. Zato mi američki saveznici moramo biti spremni na svaku žrtvu u ime tog uzvišenog cilja.

SE
Serengeti
19:52 12.06.2024.

Hegemonija SAD lagano ide prema svom kraju. Narodi Afrike, Južne Amerike i Azije se raduju. Krajnje je vrijeme da se odmaknemo od SAD-a.

IG
IgorY
20:27 12.06.2024.

Ova rečenica senilnog Bidena sve govori oratu. O tome tko ga je u stvari pokrenuo i tko ga vodi. Za Amere najbolja opcija njihov rat na tuđem teritoriju i sa tuđim ljudima. Ukrajinci su tu samo topovsko meso, a ratrat način da poslije ono što će ostati od Ukrajine preuzme Američki kapital. Zelenski ? Lutak na koncu koji je zajedno sa svojom ekipom iz ovoga povukao enormne količine novca. Ukrajinci ? Ko ih šiša oni nisu tu uopće važni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije