zagreb

Opljačkao banku, bježeći zapucao na policiju pa sebi u glavu

pucnjava,lanište,policija (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/10
24.05.2012.
u 22:17

S obzirom na to da je riječ o osobi koja je poznata kao izuzetno nasilna te zbog toga i osuđivana, na terenu je bila i Antiteroristička jedinica Lučko.

U pljački poslovnice PBZ-a popodne u Hrgovićima policija je prema neslužbenim informacijama tragala za počiniteljem koji je uspio pobjeći i sakriti se u stan na zagrebačkom Laništu nakon čega je iz stana pokušao pobjeći, a prema neslužbenim i još uvijek nepotvrđenim informacijama oko 22 sata zapucao je na policiju te pobjegao s mjesta događaja u smjeru juga.

Dobro poznat policiji

Muškarac je uhićen nedaleko od Zagreba, ali se prilikom uhićenja ozlijedio. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac si je tijekom uhićenja pucao u glavu. Teško je ozlijeđen te je prevezen u Vinogradsku bolnicu gdje je preminuo.

>>Pljačkaš iz Laništa imao debeli dosje, u Italiji je ranio policajca

Policija je na Laništu obavljala očevid te je jedno vrijeme gotovo čitav kvart bio pod blokadom, a s obzirom na to da je riječ o osobi koja je poznata kao izuzetno nasilna te zbog toga i osuđivana, na terenu je bila i Antiteroristička jedinica Lučko.

Na Laništu opljačkana i kladionica

Maskirani počinitelj u 20.50 sati uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao je poslovnicu sportske kladionice Favorit na Laništu te ukrao zasad neutvrđenu svotu novca. U vrijeme pljačke u kladionici je bila 27-godišnja zaposlenica, a pljačkaš je pobjegao u zasad nepoznatom pravcu.

Ključne riječi

Komentara 74

JO
johndoe2
22:51 24.05.2012.

Bože mij sramote...pogledajte policijski auto ...otrcan sa svih strana ...a kakva država takav i auto...

DU
Deleted user
22:44 24.05.2012.

Kad sigurnosnu situaciju u ZG \"poštela\" novi ministar Ranko Ostojić, nahrdat će kriminalci baš kao što su nagrabusili biciklisti na početku njegovog mandata. Znate ono: Nemaš zvonce, a... Voziš po pločniku, je li!? Tako će sada i njih \"pritisnuti\"! Za manje informirane, imamo tri divizije plavaca odnosno to bi bila brojka po formacijskom rasporedu ex Varšavskog pakta. Iliti po broju policajaca u odnosu na 100 tisuća stanovnika, smo najbolji u Europi, a za nama kaska Španjolska kojoj smo daleko odmakli. Da ne bi bilo da nema tko se igrati lovice...

RT
Rollo Tomasi
12:50 25.05.2012.

Dotični \"jadnik\" odrobijao u Italiji zbog toga jer je pucao u policajca. O čemu mi govorimo...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije