KAKAV SRETNIK

Osječanin se prijavio za igru 'druga šansa' pa osvojio najveći dobitak od 100.000 eura

U skladu s odlukom Stožera civilne zaštite Hrvatska poštanska banka i Hrvatska lutrija više nemaju obvezu provjere covid potvrda
Patrik Macek/PIXSELL
24.08.2023.
u 09:24

Sretni je dobitnik u 63. kolu od 9. kolovoza 2023. godine svoj listić uplatio u Osijeku, a sinoć je vrtio kolo s mogućim dobicima

Sinoć je u izvlačenju 67. kola igre Loto 7 osvojen dobitak "Druga šansa" u iznosu od 100.000,00 eura.

Sretni je dobitnik u 63. kolu od 9. kolovoza 2023. godine svoj listić uplatio na prodajnom mjestu Tisak, Josipa Reihl-Kira 40, Osijek. Odigrao je jednu kombinaciju i Joker, uplatio iznos od 1,60 € te je prijavom na igru "Druga šansa" svoj nedobitni listić pretvorio u dobitni.

Jučer je gostovao u emisiji Lutrije gdje je prije izvlačenja brojeva za Loto 7 vrtio kolo i osvojio najveći dobitak, 100.000 eura. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije