Bludne radnje

Osječki ginekolog koji je nepravomoćno osuđen za silovanje uhićen, određen mu istražni zatvor

Osijek: Ulaz u KBC Osijek dozvoljen samo kroz trijažni šator
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
16.09.2024.
u 14:10

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 9. rujna, oko 16.30 sati, u Kliničkom bolničkom centru Osijek, kao liječnik jedne klinike, tijekom pregleda pacijentice počinio navedeno kazneno djelo

Nakon što su iz KBC-a Osijek jutros priopćili kako je ginekolog, koji je nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice, dobio izvanredni otkaz, iz DORH-a stiže informacija da je taj liječnik uhićen i završio u istražnom zatvoru, a vezano uz novu, prošlotjednu prijavu protiv njega.

"Postupajući po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku za provođenje izvida, PU osječko-baranjska je nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja podnijela osječkom ODO-u kaznenu prijavu protiv 64-godišnjaka zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela bludnih radnji. Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 9. rujna, oko 16.30 sati, u Kliničkom bolničkom centru Osijek, kao liječnik jedne klinike, tijekom pregleda pacijentice počinio navedeno kazneno djelo. Osumnjičenik je uhićen i ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, a sudac istrage Županijskog suda u Osijeku je na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Osijeku odredio istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela", priopćili su iz DORH-a.

Ključne riječi

Komentara 4

DI
DijeKusrač
17:20 16.09.2024.

Kako može bolnica bit odgovorna, a sud koji mu je trebao zabranit rad ne. Bolnica ne može nakon nepravomoćne presude ništa. Sud je zeznuo stvar. Slažem se da je hajka.

ŠU
Šugaman
15:37 16.09.2024.

Za ovaj novi slučaj izravno je odgovoran KBC Osijek, koji su se pravili blesavi i oglušili se i potpuno ignorirali prvostupanjsku presudu kojom je dotični proglašen krivim, te su mu dozvolili da i dalje radi i ponovi kazneno djelo. Sad ravnatelja pozvati na odgovornost.

DA
darwil
15:13 16.09.2024.

Ako je to istina onda je on to radio svakodnevno batem 20 god.I cijeli postupak je izvan zdravog razuma kako doktora tako i sustava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije