Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DVA MJESECA

Otac osumnjičenog za ubojstvo Danke pao na prvom poligrafu: 'Pitali su me svakakva glupa pitanja'

Danka
Foto: MUP Srbije
1/9
29.05.2024.
u 16:31

Djevojčica Danka nestala je 26. ožujka kod Bora, a policija je nakon deset dana uhitila Srđana i Dejana za koje se sumnja da su je udarili automobilom, a potom njezino tijelo odnijeli na deponij

Radoslav D., otac Dejana D. osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnjakinje Danke Ilić u Srbiji, izašao je danas iz pritvora u kojem je bio zbog postojanja sumnje da je sinu pomogao riješiti se tijela djevojčice. U zatvoru je, kako je kazao u izjavi za medije, proveo dva mjeseca. 

"Bilo mi je teško. Izgubio sam sina i suprugu. Vratio sam se u praznu kuću. Nitko me nije dočekao", rekao je Radoslav te se detaljnije osvrnuo na vrijeme provedeno u pritvoru: "Jedan od zatvorenika pokušao me istući. Srećom, spriječili su ga. Ispitivali su me, išao sam na poligraf. Prvi put sam pao na poligrafu. Pitali su me svakakva glupa pitanja - od toga jesam li ja kopao i premještao tijelo do toga gdje je to dijete. Ništa ne znam", prenosi Blic.

On smatra kako njegovi sinovi nisu umiješani u ubojstvo djevojčice. "Iskreno, ja mislim da je sve ovo namještaljka, netko nam je sve ovo namjestio, ali je sad gotovo", kaže. 

 

GALERIJA Policajci pretražuju divlji deponij za ubijenom djevojčicom Dankom
Danka
1/8

Podsjetimo, djevojčica Danka nestala je 26. ožujka kod Bora, a policija je nakon deset dana uhitila Srđana i Dejana za koje se sumnja da su je udarili automobilom, a potom njezino tijelo odnijeli na deponij. Pretražen je niz lokacija, no tijelo dvogodišnjakinje nije pronađeno. Dejanov brat Dalibor D. preminuo je 7. travnja u policijskoj postaji. Njihova majka preminula je 15. svibnja. 

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru dobilo je rezultate DNK vještačenja koji su pokazali da u automobilu, za koje se vjerovalo da su ga osumnjičenici koristili kada su udarili Danku, nisu pronađeni njezini biološki tragovi

 

VIDEO Bor: Građani pale svijeće za ubijenu djevojčicu Danku
Ključne riječi

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
19:57 29.05.2024.

Kada sam nekoliko dana iza tog događaja napisao da mi sve to jako smrdi i da ova dvojica sa time nemaju ništa, kasirao sam.brdo minusa. I eto...

Avatar Moodleen
Moodleen
19:56 29.05.2024.

Pak odonud nekaj!

CH
chemica
19:19 29.05.2024.

Ima i puno gorih mjesta za življenje nego što je Hrvatska. Bog je blagoslovio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije