PREMINUO NA MJESTU

Otkriven identitet vozača BMW-a koji je izgorio na benzinskoj postaji. Podrijetlom je iz okolice Zagreba

Strava na A1: Automobilom se zabio u benzinsku, jedna osoba poginula
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
05.09.2024.
u 11:23

Do nesreće je došlo kada je vozač BMW-a švedskih registracija velikom brzinom udario u automobil zaustavljen na benzinskoj postaji

U ponedjeljak poslijepodne na benzinskoj postaji na autocesti A1 došlo je do stravične nesreće u kojoj je zapaljeno više automobila. U nesreći su teško ozlijeđene tri osobe, a vozač BMW-a švedskih oznaka koji je uzrokovao tragediju na mjestu je poginuo izgorjevši u automobilu.

Upravo zbog toga već dva dana traje međunarodna istraga o identitetu vozača, koja se sada privodi kraju. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, u BMW-u je poginuo njegov vlasnik, Hrvat rođen 1944. godine. Porijeklom je iz okolice Zagreba, no već nekoliko desetljeća živi u Švedskoj.

Budući da je riječ o osobi starije životne dobi, smatra se kako je moguće da mu je pozlilo za volanom, s obzirom na to da je na benzinsku postaju "doletio" velikom brzinom i nekontrolirano udario u BMW hrvatskih registarskih oznaka. U tom se vozilu nalazio djelatnik MORH-a koji se i dalje bori za život u splitskom KBC-u. 

Podsjetimo, do nesreće je došlo kada je vozač BMW-a švedskih registracija velikom brzinom udario u automobil zaustavljen na benzinskoj postaji. Od siline udara, automobil se odbio u agregat za točenje goriva, što je izazvalo požar. Tri su automobila potpuno izgorjela, a još tri su oštećena. 

VIDEO Detalji strave na benzinskoj

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
15:00 05.09.2024.

Nije za ljude nakon 70. voziti. A nekmoli nakon 80.

ŠS
Štap sa glavom
13:09 05.09.2024.

Dobar auto i traperice ne čine mladića!

MA
marinalučica
11:52 05.09.2024.

Slučajno je BMW udario u BMW na benzinskoj pumpi u pustinji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije