ŠTO STE GLEDALI

Ovo je 10 najgledanijih videa na našem portalu u 2012.

Adriana Lima
Goran Jakus
01.01.2013.
u 14:15

Jedan od najupečatljivijih videa 2012. dogodio se još prošle zime. Kada je snijeg, a potom i led okovao Split, kao što je nedavno se to dogodilo u Zagrebu. Jedan šaljivi dvojac napravio je video za Splićane "Kako koristiti lopatu za snijeg"

Golovi u sportu, bizarne nesreće, romantične priče ili pak katastrofične nesreće u svijetu? U nastavku naših pregleda godine, otkrivamo vam najklikanije video snimke na našem portalu u 2012.

Jedan od najupečatljivijih videa godine dogodio se još prošle zime. Kada je snijeg, a potom i led okovao Split, kao što je nedavno se to dogodilo u Zagrebu. Iako se može raspravljati koliko je zagrebačka zimska služba doista učinkovito riješila situaciju, posve je bilo jasno da je snijeg posve iznenadio Splićane. I pogotovo gradonačelnika Željka Keruma, koji se baš i nije proslavio tih dana. Nakon početnog šoka, mnogi su se i našalili s Splićanima, te im poručili da bi i sami trebali počistiti snijeg ispred svog kućnog praga.

A najdalje u tome otišao je jedan dvojac iz kontinentalnog dijela Lijepe naše, koji su kreirali šaljivi kućni video \"Kako koristiti lopatu za snijeg\".

No, to je tek treći najgledaniji ovogodišnji video na Vecernji.hr.

Ispred tog videa iskočio je Mario Mandžukić sa svojom gestom, koja ga je umalo dovela do suspenzije u njemačkoj ligi. Njegovo salutiranje hrvatskim generalima nakon oslobađajuće presude u Haagu podiglo je buru u Njemačkoj pa je pokrenuta i istraga koja je trebala ustvrditi besmislicu je li Manžo koristio Hitlerov podrav (?!). Mandžukić je oslobođen optužbe, ali je dobio packe i u svom klubu.

Prije predstavljanja najklikanijeg videa samo da istaknemo snagu romantike, jer čak dva videa o kreativnim prosidbama zasjela su u Top 10: Od jednog originalnog i atraktivnog mjuzikla do romantičnog iznenađenja na projekciji filma.

Najgledaniji video je pak bizarna priča o tome na koji opasan način vozači izbjegavaju naplatu cestarine na autocesti.

U Top 10 našla se i originalna snimka s teške nesreće nasukavanja talijanskog kruzera, incident Madeline Albright sa češkim Srbima, te jedna reklama koju ne možete prestati gledati...

Pogledajte cijeli pregled Top 10 najgledanijih videa na Vecernji.hr u 2012.:

1. Probijaju zaštitne ograde kako ne bi morali platiti cestarinu!

2. Mandžukić zabio pa salutirao generalima!

3. Napravili video za Splićane kako koristiti lopatu za snijeg

4. Dupin je prvo poljubio pa onda htio i seks!

5. Originalna prosidba koja je ostavila svijet bez daha

6. Albright prosvjednicima: Odvratni Srbi, izlazite!

7. Pogledajte video-snimku koju su snimili putnici kruzera

8.  Ovo je prosidba zbog koje ćete se naježiti!

9. Metličić prekrio zastavu Srbije na Partizanovu dresu

10. Pogledajte seksi reklamu u kojoj ni ne gledate proizvod

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije