DARKO DUKIĆ ZA VEČERNJI:

Preuzeo je najtežu dužnost nakon tragedije u Kornatima: Nismo heroji, pustite te priče

29.08.2024.
u 19:30

"Najveći problemi su manjak ljudi i protupožarnih putova, nesređene katastarske knjige i vlasništvo, također i nezainteresiranost privatnih vlasnika za suradnjom. Čudan smo narod, zimi ne govorimo o požarima, nikoga nije briga dok vatra ne dođe u dvorište".

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pasodoble12
20:46 29.08.2024.

Na ovom portalu često čitam o "herojima" koji su npr dali dva gola ili se herojski branili i igrali nerješeno protiv neke jake ekipe itd. Čitam i o "legendama" koji su nas napustili i otišli u vječnost, a da nikadad za njih nisam čuo ili tek negdje usput o njima nešto pročitao (pokoj im duši). Obzirom da su "novinari" a i neki drugi, do krajnosti devalvirali ova dva plemenita pojma, nazvat ću vas jednostavno superherojima... zajedno sa drugim sličnim ljudinama koji se bore za dobrobit, sigurnost i zdravlje ljudi, njihovih domova i żivotne okoline. Hvala vam za vaš trud, živi, zdravi i veseli bili i da imate što manje posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije