Tko je Aleksej Djumin?

Ovom čovjeku Putin najviše vjeruje: Dobio je poseban zadatak, ako to uspije, čeka ga predsjednička pozicija

18.08.2024.
u 20:35

Upravo je Djumin po nalogu Putina proveo aneksiju Krima 2014. godine kao zapovjednik snaga za specijalne operacije

Komentara 1

D1
Dinamo 1982
22:03 18.08.2024.

Tip je završio vojnu akademiju, godinama radio za tajne službe, u vojsci, provodio rusku aneksiju Krima, general je po činu i nije baš totalna budala kakvom ga prikazuju..... No da je i super sposoban ne može napraviti ništa protiv zapadnene vojske što Ukrajina polako postaje. Stvar je zaostalosti ruske vojne doktrine i i velike razlike u kvaliteti tehnike i tehnologije, trulosti i tromosti te korumpiranosti države. Ukrajina zapravo parira Rusiji sa oružjem koje je bilo moderno devedesetih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije