Katastrofalan vrhunac

Par se odlučio na strastvenu 'akciju' u Range Roveru, nekoliko sati kasnije postali su glavna vijest u Americi

Incident u Philadelphiji
Screenshot/Twitter
30.08.2024.
u 10:00

Prema policijskim izvješćima, par je bio "u akciji" kada je jedan od njih slučajno udario u mjenjač automobila, zbog čega se SUV počeo kotrljati prema rubu. Vozilo je ubrzo nakon toga palo preko ruba i potonulo u vodu. Srećom, par je uspio iskočiti iz automobila prije nego što je potpuno potonuo

U ranim jutarnjim satima srijede jedan par iz Philadelphije doživio je nesvakidašnju nezgodu kada je njihov Range Rover završio u rijeci Schuylkill dok su se nalazili na stražnjem sjedalu vozila. Incident se dogodio oko 4:15 ujutro u Fairmount Parku, blizu mosta Strawberry Mansion, otprilike tri kilometra od Gradske vijećnice.

Prema policijskim izvješćima, par je bio "u akciji" kada je jedan od njih slučajno udario u mjenjač automobila, zbog čega se SUV počeo kotrljati prema rubu. Vozilo je ubrzo nakon toga palo preko ruba i potonulo u vodu. Srećom, par je uspio iskočiti iz automobila prije nego što je potpuno potonuo, javlja New York Post.

Policija je izvijestila da nitko od njih nije ozlijeđen tijekom ovog incidenta. Fotografije s mjesta događaja prikazuju Range Rover potpuno potopljen u vodi, a vozilo je kasnije, oko devet sati ujutro, izvučeno iz rijeke. Policija je potvrdila da protiv (pre)strastvenog para neće biti podignute nikakve optužbe.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Incident u Philadelphiji
1/14
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
17:19 30.08.2024.

Nije se dobro svršilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije