Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavaju se!

Patkica i mala sova nerazdvojni prijatelji

pačić i sova
Screen shot Youtube
15.05.2013.
u 10:03

Paze se, maze se... Pačić i sova najbolji su prijatelji, no ipak će se morati razdvojiti

Prijatelje ne biramo, sami nas nađu... Tako kažu. Ovaj neobični par susreo se prije nekoliko tjedana i otada su najbolji "pajdaši". Koliko god neobičan spoj bili, njima nije važno.

Pačić i sovica zaljubili su se na prvi pogled, piše Huffington post. Dvoje nerazdvojnih novih prijatelja upoznalo se u centru za sove Kirkleatham u Engleskoj i od tada su nerazdvojni.

Spavaju zajedno, maze se.

Nažalost, glasnogovornik centra kaže da će se morati razdvojiti zbog različitih potreba.

 

Ipak, prije nego se zaljubite u malog pačića i poželite ga za kućnog ljubimca, sjetite se da "kaka" svakih 15 minuta te da postoji opasnost od zaraze salmonelom.

>>Ima samo četiri godine, a gradonačelnik je! Upoznajte Bobija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije