Kobna utrka

Philadelphia: Dvojica muškaraca preminula dok su trčala maraton

Maraton Philadelphia
Profimedia
21.11.2011.
u 10:46

Jedan se muškarac (40) srušio na četvrtini utrke, a 21-godišnji student umro je pred samim ciljem

Dvojica muškaraca umrla su tijekom maratona koji se u nedjelju održao u Philadelphiji. Kako javlja Pittsburghlive.com, prvo se na četvrtini puta srušio 40-godišnji trkač, a pred samim ciljem kolabirao je 21-godišnji student.

Obojica su prevezena u bolnicu Hahnemann gdje je utvrđeno da su obojica preminula. Kao uzrok smrti liječnici su naveli srčani udar.

Jedan od organizatora, Kevin Smith, ističe da je mnogim natjecateljima bilo loše zbog neuobičajeno visokih temperatura jer je bilo toplije nego što je trebalo biti.

– Većina trkača povraćala je u cilju i gubila svijest. Bilo je toplije za oko 10 Celzijevih stupnjeva nego što je uobičajeno za ovo doba godine – rekao je Smith.

Komentara 4

DR
drug
11:41 21.11.2011.

Ljudi si kupe nove tenisice pa misle da su superheroji...

TH
thekurcula
13:23 21.11.2011.

`blo vas trčanje! Ili kako je nekad govorio Igor Mandić da on ne može da zamisli da bi za njegovo telo naprezanje, dizanje tegova, ili trčanje moglo biti korisno kad njemu samom dok to radi nikako ne prija i doživljava to kao dobrovoljno maltretiranje vlastitog tela. Za njega je najzdravije, govorio je, kad uspe sebi viski u čašu i zapali cigaru. Tad se oseća baš prijatno i izvesno mora biti za njega i zdravo.

OB
-obrisani-
14:49 21.11.2011.

Sad je samo pitanje vremena kada ce americka vlada proglasiti sunce teroristom.Sunce ubija Amerikance i amercki nacin zivota, prema tome to se moze klasirati kao teroristicki akt. Ceka se samo odlucni odgovor americke vlade.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije