POKRENUT PREKRŠAJNI POSTUPAK

Pijana žena vrijeđala policajce u Koprivnici pa završila u pritvoru

Ilustracija
Davor Javorovic/Vecernji list
28.03.2022.
u 10:38

Prema policijskom priopćenju žena je u popodnevnim satima bila pod utjecajem alkohola od 1,89 promila te je službenike nazivala raznim pogrdnim riječima

Koprivnički policajci priveli su jučer 60-godišnju ženu koja ih je vrijeđala i omalovažavala. Prema policijskom priopćenju žena je u popodnevnim satima bila pod utjecajem alkohola od 1,89 promila te je službenike nazivala raznim pogrdnim riječima.

- Osumnjičena je uhićena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak - stoji u priopćenju.

Policija je u Korčuli zaustavila 66-godišnjaka koji je u večernjim satima subote vozio pod utjecajem alkohola. Kasnije je i vrijeđao policiju i 'zaradio' veliku kaznu.

- Najveća novčana kazna u iznosu od 13.100,00 kuna izrečena je 66-godišnjem vozaču osobnog vozila koji je u večernjim satima 26. ožujka, zaustavljen i kontroliran prilikom prometne kontrole u Korčuli. Utvrđeno je kako vozilom upravlja pod utjecajem alkohola od 1,40 g/kg, a prilikom postupanja policijskih službenika iste je vrijeđao.

Zbog počinjenog prometnog prekršaja i prekršaja narušavanja javnog reda i mira vozač je isključen iz prometa i prekršajno sankcioniran gore spomenutom novčanom kaznom - stoji u priopćenju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije