Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laureati

Pixsellovci Bronić, Javorović i Hladika vrh su novinske fotke!

fotografija (1)
29.03.2010.
u 19:56

Današnjim nagradama za hrvatsku novinsku fotografiju 2009. Pixsell potvrdio da postaje vodeća foto-news agencija u regiji.

Čak trojica naših kolega iz Pixsella, “djeca” provjerene Večernjakove škole fotografije, okitila su se danas prestižnim nagradama za najbolje hrvatske novinske fotografije 2009.!

Antonio Bronić, pobjednik kategorije Zabava i umjetnost (nagrada I. Fabijan), i ukupni je laureat natječaja – njegovu je fotografiju (djevojčica s fotoaparatom koja prati manekenku na reviji donjeg rublja) između sedam kategorija i 100 radova u užem izboru međunarodni žiri proglasio i fotografijom 2009. godine.

Davor Javorović pobjednik je kategorije Događaji/News, a Željko Hladika pobjednik u kategoriji Svakodnevni život/Life (nagrada P. Cajzek).

– Veoma smo ponosni na naše fotoreportere i njihov rad koji predstavlja esenciju najboljeg u hrvatskoj novinskoj fotografiji danas – rekao nam je direktor Pixsella Siniša Hančić, dok se uzbuđeni Bronić zahvaljivao na potpori kolegama i posebno svom mentoru Patriku Maceku.

A pixsellovci su time dokazali da postaju vodeća fotografska news agencija u regiji, s ambicijom širenja na TV usluge, tekstualne servise i posebne usluge korporativnim klijentima.

Komentara 3

OB
-obrisani-
23:43 29.03.2010.

Bolje Pixsell, nego Pilsel....

JA
jankoprekobrda
01:29 30.03.2010.

Nekad je u Nacionalu a potom u Globusu radi neki fotograf imenom mislim Darije to su bile fotografije koje sam uzitkom gledao kompozicija, poruka sve je bilo na njima ovo o ceme vi sada pisete je SROT uporedjuci sa tim fotografijama.

OL
Oly
11:37 30.03.2010.

Bravo dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije