Odgovorio Grmoji

Plenković oporbi: 'Meni se čini da raste nervoza... Politički sitnež'

Premijer Andrej Plenković obratio se medijima u Supetru na Braču
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
08.09.2023.
u 12:28

Ovo što su unijele stranke poput Mosta i sličnih, to je spustilo nivo Sabora, debate, rekao je

Meni se čini da raste enormna nervoza, prije svega kod ljudi koji koriste stil optužbi bez argumenata. To su čiste laži koje mene ne čude. Uopće nije upitno hoće li HDZ pobijediti ili ne na ovim izborima. HDZ će pobijediti. Vodite računa da je većina oporbenih lidera mlađi od mene. Kada treći put ostanu u oporbi, bit će još u četrdesetima. Oni mladi moraju u političku penziju. Raste nervoza", odgovorio je danas nakon komemoracije Ivanu ŠukeruAndrej Plenković na riječi Nikole Grmoje koji ga je optužio za korupciju. 

VEZANI ČLANCI:

"Naprimjer, Šuker je imao institucionalnu memoriju i znao je tko je tko u hrvatskoj politici. I cijenili su ga i iz drugih stranaka. Ovo što su unijele stranke poput Mosta i sličnih, to je spustilo nivo Sabora, debate. Moja je zadaća da se snažnije borim protiv takvih lažljivaca i difamatora. Dotičnom gospodinu želim da ostane takav i da se ta razlika između nas i njih poveća", dodao je. 

GALERIJA Održana komemoracija za Ivana Šukera

Premijer Andrej Plenković obratio se medijima u Supetru na Braču
1/13

Pohvalio se političkim ciljevima koje je njegova Vlada ostvarila, a oporbu nazvao "političkom sitneži" koju ne gleda i ne sluša.

Premijer je rekao da se radi velika fama oko slučaja Banožić. “I ova politička sitnež živi u državnim stanovima i netko im je to potpisao. Ovo oko stana je toliko minorna stvar, dajem joj točno onoliko pozornosti koliko zaslužuje”, dodao je.

Odsad će po sat vremena ponavljati da smo zahvaljujući njegovoj vladi snažniji nego što smo bili. "Ne kažem da smo riješili sve probleme, ali da smo učinili Hrvatsku boljom, snažnijom", kazao je. 

Komentara 16

FR
franjo
13:09 08.09.2023.

Ponašanje AP kao i drug Tito . Škola!

DU
Deleted user
15:07 08.09.2023.

Cinimi se da je Grmoja korumpirani kriminalac. Plenkovicu ipak vise vjerujem.

JO
jozakontra
14:41 08.09.2023.

moderator ne voli da se kokosare naziva kokosarima, nista novo - mrtvi portal mrtvog lista. aj bok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije