ZAVRŠILA POTJERA

Pobio osam osoba u SAD-u, pronađen mrtav nakon susreta s policijom

Romeo Nance, sought by the Joliet Police Department as a suspect in the shooting deaths of seven people in two homes
Foto: JOLIET POLICE DEPT/REUTERS
1/2
23.01.2024.
u 10:16

Zasad se ne zna motiv za ta ubojstva, no policija u Jolietu vjeruje da je Nance poznavao sedmero ubijenih u tom gradiću kod Chicaga.

Muškarac kojeg se sumnjiči da je vatrenim oružjem ubio osam, a ozlijedio još jednu osobu u predgrađu Chicaga, pronađen je mrtav 1930 kilometara dalje nakon što si je vjerojatno oduzeo život poslije susreta s tamošnjom policijom

Smrću 23-godišnjeg Romea Nancea u gradiću Nataliji u Teksasu, smještenom oko 56 kilometara jugozapadno od San Antonia, završila je potjera koja je započela ubojstvom jednog i ozljeđivanjem drugog muškaraca u pucnjavama kod Chicaga u nedjelju, objavila je policija. 

Potraga za osumnjičenikom u ponedjeljak je dovela do otkrića još dva poprišta zločina u gradu Joliet u Illinoisu. Tamo je ubijeno sedam članova iste obitelji, u dvije kuće smještene u istoj ulici. Zasad se ne zna motiv za ta ubojstva, no policija u Jolietu vjeruje da je Nance poznavao sedmero ubijenih u tom gradiću kod Chicaga. 

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije