vandalizam

Pod okriljem noći izbušili gume i razbili stakla na 6 auta u Cavtatu

cavtat
VL FOTO
09.08.2011.
u 09:30

Riječ je o dva osobna vozila bez registracijskih oznaka nepoznatih vlasnika, dva su vozila splitskih oznaka, a po jedno vozilo dubrovačkih i slatinskih oznaka.

U noći na ponedjeljak nepoznati su vandali oštetili šest vozila parkiranih u Ulici Jurja Klovića u Cavtatu.

Dubrovačka policija izvijestila je kako su na vozilima probušene gume, razbijena stakla, retrovizori i dr. Riječ je o dva osobna vozila bez registracijskih oznaka nepoznatih vlasnika, dva su vozila splitskih oznaka, a po jedno vozilo dubrovačkih i slatinskih registarskih oznaka. Ukupna materijalna šteta još nije utvrđena.

 

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:03 09.08.2011.

Tko ima novca za auto,taj će imati i za gume

JS
John_Smith
12:00 09.08.2011.

vidi, kako nikog ne interesira ova vijest.. a da je ovo bio slučaj sa srpskim registracijama bilo bi 1000 komentara ... ovo pokazuje da su ti povici o nacijama bezveze, budala je budala neovisno kome napravi glupost...

NI
nikola
12:31 09.08.2011.

Stvarno se pitam, dokle će političari, policija pa i novinari smatrati da je hrvatski narod ili toliko naivan ili stvarno lud? \"Riječ je o dva osobna vozila bez registarskih oznaka nepoznatih vlasnika\" piše nam vrli novinar. Nikako mi nije jasno, što napuštena vozila rade na ulici? Nije li ih komunalna služba trebala ukloniti i to prije sezone. Ili su ti automobili ipak odnedavno tamo, samo je bolje da se skinu tablice, da se ne vide odakle su? \"Nepoznatih vlasnika\" - moš mislit! A ja neka ne platim registraciju do dana kada treba, da vidiš kako znaju tko je vlasnik vozila. Bože, što smo mi blesav narod - pa zar nas baš i novinari mogu ovako muljati. Ajde, svi se hvalite kako niste samo novinari već i novinari istraživači, pa što ne istražite pravu istinu, a ne da pišete ovakve budalaštine, bez ikakvih argumenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije