AGRESIVAN NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Poginuo ruski čelnik Hersona, ruski mediji tvrde da je riječ o prometnoj nesreći

Screenshot
09.11.2022.
u 14:55

On sam je bio jedan od najistaknutijih javnih lica ruske okupacije poznat po svojim agresivnim izjavama na društvenim mrežama.

Kirill Stremousov, zamjenik šefa južne ukrajinske regije Kherson u Rusiji, poginuo je u prometnoj nesreći, izvijestile su ruske državne novinske agencije. Riječ je o dužnosniku kojeg je na tu poziciju postavila Rusija.

On sam je bio jedan od najistaknutijih javnih lica ruske okupacije poznat po svojim agresivnim izjavama na društvenim mrežama.

Novinska agencija Tass objavila je da su njegovu smrt potvrdili iz ureda čelnika te regije. Točne okolnosti nisu bile jasne, izvijestio je Reuters.

Stremousov je na društvenim mrežama objavljivao redovito snimke na kojima bi govorio o najnovijoj o situaciji na bojišnici, a često se prilikom snimanja nalazio u vozilima koja su se kretala velikom brzinom, navodi The Guardian.

Agencija Nexta, koja je i objavila vijest o smrti ruskog dužnosnika, kratko je navela na Twitteru: 'Neće nam nedostajati'

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar HajdukLika
HajdukLika
15:58 09.11.2022.

Mic po mic.

PR
prajdali100
17:41 09.11.2022.

Skoro svaki dan smo ga gledali i sad je već povijest.Što ti je život !

TE
Templo
17:19 09.11.2022.

Pao kroz prozor.....automobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije