brzo su uhićeni

Pogledajte kako su dvojica muškaraca pokušala pobjeći iz osječkog zatvora

Foto: Reddit/princeofallsaiyans17
1/2
13.07.2022.
u 17:44

Zatvorenici su za vrijeme vanjske šetnje preskočili ogradu te se udaljili od zatvora, a nađeni su 20-ak minuta kasnije niti tri minute hoda od ustanove.

Život užurbanim tempom 21. stoljeća nije nimalo lak, stoga je za očekivati da nam svima ponekad treba trenutak predaha. Od posla, obitelji, vježbanja ili učenja. 

Pokušaj dvojice zatvorenika osiječkog zatvora da predahnu od služenja svoje kazne danas je zabrinuo mnoge građane. Na sreću, dvojac je niti pola sata kasnije vraćen u zatvor, a na društvenoj mreži Reddit pojavio se video koji je snimila osoba iz zgrade preko puta zatvora, na kojem se vidi trenutak u kojem su muškarci preskočili ogradu.

Zatvorenici su za vrijeme vanjske šetnje preskočili ogradu te se udaljili od zatvora, a nađeni su 20-ak minuta kasnije niti tri minute hoda od ustanove. Na sličan je način prošli mjesec pokušao pobjeći i 17-godišnjak.

Dodatan problem stvara i činjenica što je zgrada zatvora u Osijeku u samom središtu grada, nedaleko od tržnice. "Bude i po stotinjak ljudi, a mi trčimo po ulici ili uz obalu Drave za kriminalcima u bijegu, pa to je smiješno!", komentirao je Igor Raštegorac, dopredsjednik Sindikata pravosudnih policajaca Hrvatske i šef osječke podružnice.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije