Pokažite stav o bezobraznim cijenama: Kupujte drugdje ili bojkotirajte gramzive

24.07.2023. u 22:50

Osnaživanje potrošača podrazumijeva i akciju, ne samo rogoborenje i žaljenje. Ne mora se polizati ta skupa kuglica sladoleda, a možda je negdje i jeftinija

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
23:14 24.07.2023.

Američki brand piva Bud izgubio je preko 40 milijardi dolara zbog otvorene podrške wook/LGBT ideologiji. Limenku su oslikali zastavom duginih boja na što je 100 milijuna konzervativnih Amerikanaca uzvratilo bojkotom. - "Go Woke, Go Broke" ! Tak se to radi.Stvarna moć je u rukama malih ljudi,samo oni to ne shvaćaju. BOJKOT je naše jedino i najmoćnije oružje kojim možemo kaznit vlade,banke,korporacije. Odavno sam se odrekao Facebooka,Googola,Vise,PayPala,Pepsica od domaćih ne točim kod Čermaka.

FR
FranjoTT
07:21 25.07.2023.

Kava na plaži 3 eura te se vlasnik vadi na to kako je u Švicarskoj kavu platio 4 franka, ono uspoređuju mi cijene Norveške i Švicarske te niti ne znaju da me pri tome vrijeđaju i da im više nikada neću doći.

DU
Deleted user
01:29 25.07.2023.

Volim lizati kuglice, ne pitam za cijenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije