kraj pule i rovinja

Policija ih uhitila dok su zalijevali nasade na plantažama marihuane

marihuana (1)
PU splitsko-dalmatinska
08.07.2013.
u 13:43

Na šumskom predjelu, u blizini Ulice Soline u Pazinu, u petak navečer policajci su zatekli 37 godišnjaka iz Pazina kako bere stabljike marihuane. Utvrđeno je da je muškarac u ožujku u kante zasadio indijsku konoplju

Policajci iz Pazina i Rovinja pronašli su tijekom ovog vikenda dvije manje plantaže marihuane i uhitili trojicu muškaraca koji su brinuli o nasadima. Kazneno su prijavljeni zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Svi su privedeni pritvorskom nadzorniku PU istarske.

Na šumskom predjelu u blizini Ulice Soline u Pazinu u petak navečer policajci su zatekli 37 godišnjaka iz Pazina kako bere stabljike marihuane. Utvrđeno je da je muškarac u ožujku u kante zasadio indijsku konoplju koju je obilazio i zalijevao. U šumi je pronađeno ukupno 25 stabljika, visine od 18 do 56 centimetara, dok je pretragom doma osumnjičenika pronađeno još 19 grama marihuane, 35 sjemenki konoplje i digitalna vaga.

Na području Rovinja policija je u subotu u šumi Montero u Rovinjskom Selu zatekla dvojicu 22 godišnjaka iz Rovinja kako zalijevaju stabljike marihuane. Njihov je nasad bio manji i mlađi, mladići su početkom lipnja zasadili pet sjemenki indijske konoplje.

>>Slovenac i Kosovar pali s dva kilograma marihuane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije