Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KAPTOLU

Policija o teškoj nesreći kod Požege: Mladić (18) naletio na biciklista (72), preminuo je u bolnici

Icon images - 2020
Foto: Fotostand/DPA
11.06.2024.
u 10:07

Dok je 18-godišnjak bio lakše ozlijeđen, 72-godišnji biciklist preminuo je iste večeri u Općoj bolnici u Požegi od posljedica nesreće

Policija se oglasila o teškoj nesreći u Kaptolu kod Požege ove nedjelje u kojoj je poginuo 72-godišnji biciklist. Kako je navela požeško-slavonska policija, na njega je naletio automobilom 18-godišnjak iz općine Velika. 

''Vozač je oko 13.05 sati u blizini mjesta Kaptol, upravljao osobnim automobilom te prešao u suprotnu prometnu traku i udario u bicikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 72-godišnjak. Nakon udara došlo je do slijetanja vozila i prevrtanja na krov'', objavila je policija nakon provedenog očevida.

Dok je 18-godišnjak bio lakše ozlijeđen, 72-godišnji biciklist preminuo je iste večeri u Općoj bolnici u Požegi od posljedica nesreće.  Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 18-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Sisak: Požar buknuo u dvorištu obiteljske kuće te zahvatio parkirane automobile


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije