PREKINULI PRIMOPREDAJU DROGE

Policija se oglasila: Vozač htio pregaziti policajce, oni zapucali

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
08.11.2023.
u 23:36

U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, dodali su iz policije. Dok je jedna osoba bila uhićena, za dvije se i dalje traga

Sisačko-moslavačka policija oglasila se o pucnjavi do koje je večeras došlo u naselju Mošćenica koje je u sastavu Petrinje. Podsjetimo, do pucnjave je došlo prilikom postupanja policajaca, a neslužbeno smo doznali kako su službenici prekinuli primopredaju droge, zbog čega je došlo do incidenta. 

''Danas, u večernjim satima, na petrinjskom području u mjestu Mošćenica, policijski su službenici postupali prema više osoba po pitanju suzbijanja kriminaliteta droga. Tijekom postupanja, vozač automobila je vozilom krenuo prema policijskim službenicima, prethodno se oglušujući na njihove naredbe. Kako bi otklonili opasnost, policijski službenici su uporabili vatreno oružje (pucanjem u zrak i u smjeru pneumatika na automobilu)'', objavila je policija. 

U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, dodali su. Dok je jedna osoba bila uhićena, za dvije se i dalje traga. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, poručuju iz policije.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO U Našicama spalili 3 tone droge balkanskog kartela

Ključne riječi

Komentara 5

ZJ
Zjako
01:22 09.11.2023.

Možda da malo uče od Amera, prvo ga nišane u srce ili glavu. Kakvi pneumatici, kakav zrak. Drugi bi razmislili prije nego krenu gazit policiju.

PO
poluprovokator
08:16 09.11.2023.

...i?? Jesu pogodili pneumatike?

JE
Jegermeister
12:20 09.11.2023.

Policija reagira na bakice na semaforu i na prodaju trave. Šteta iznosi par eura. U isto vrijeme saborski zastupnici i ostali političari neznaju poreznoj službi objasniti odakle im deseci miliona eura na računu, odakle im 5 stanova i 10 apartmana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije