Međimurje

Poljoprivredniku iz Frkanovca ukrali dva telića

'27.07.2012., Karanac - Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina otvorio je tri nove farme teladi. Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
11.03.2013.
u 13:34

Vlasnik obiteljske kuće u Ulici bana Josipa Jelačića u Pribislavcu pak je ostao bez kovanih vrata dvorište ograde

 

 

Bez dva telića ostao je poljoprivrednik iz Frkanovca. Tijekom noći sa 7. na 8. ožujka nepoznati počinitelj je iz nezaključane staje ukrao dva teleta vrijedna nekoliko tisuća kuna, izvijestila je danas PU međimurska.

Vlasnik obiteljske kuće u Ulici bana Josipa Jelačića u Pribislavcu pak je ostao bez kovanih vrata dvorište ograde. Lopovi su tijekom vikenda provaljivali i u vikendice te ugostiteljske objekte. Krali su novac, motorne pile, digitalne TV prijamnike i drugo. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BI
bigred1
17:15 11.03.2013.

valjda 2 teleta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije