VATROGASCI I DALJE DEŽURAJU

Ponovno buknuo požar u Sitnom Donjem, vatrogasci ga brzo stavili pod kontrolu

Jutro na požarištu u Sitnom Donjem
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/4
29.08.2024.
u 20:49

Radi se o teško pristupačnom terenu što otežava pristup vatrogascima lokaciji

Nakon velikog požara koji je nedavno zahvatio područje Sitnog Donjeg, večeras se vatra ponovno razbuktala, no srećom, brzo je ugašena. Požar se ponovno aktivirao, ali zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, situacija je ubrzo stavljena pod kontrolu.

Na terenu je kako javlja DalmacijaDanas trenutno 104 vatrogasca koji dežuraju i paze na moguća nova žarišta, kako bi spriječili daljnje širenje požara. 

Podsjetimo, zbog požara u Sitnom Gornjem u srijedu navečer od 21 sat bila je zatvorena cesta Žrnovnica- Sitno Gornje-Srinjine, izvijestila je splitska policija. Zatvaranja ove ceste uslijedilo je nakon ponovnog aktiviranja sjevernog dijela požarišta u Žrnovnici u otvoreni plamen.

Naime, radi se o teško pristupačnom terenu što otežava pristup vatrogascima lokaciji. Na požarištu u Žrnovnici cijelu noć je dežuralo 250 vatrogasaca i 82 vozila.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTOGALERIJA Pogled iz zraka na požarište u PP Biokovo: Buktinja zaustavljena par metara od kuća

Jutro na požarištu u Sitnom Donjem
1/54

 

Komentara 1

JF
Jure_Francetić
21:56 29.08.2024.

Večeras ću u gospoje moje, na njojzi dolje izazvat požar, i to uz pomoć mojeg Sitnog Donjeg, ima da ga brzo stavi pod kontrolu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije