GORI NA NEPRISTUPAČNOM TERENU

Cijelu noć dežuralo 250 vatrogasaca, kanaderi stigli u pomoć: 'Situacija na terenu je puno bolja nego noćas'

Sitno Gornje - Pozar se ponovno reaktivirao u vecernjim satima.
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/13
29.08.2024.
u 07:00

Kanaderi su stigli u pomoć kod gašenja požara na nepristupačnom terenu

Zbog požara u Sitnom Gornjem u srijedu navečer od 21 sat bila je zatvorena cesta Žrnovnica- Sitno Gornje-Srinjine, izvijestila je splitska policija. Zatvaranja ove ceste uslijedilo je nakon ponovnog aktiviranja sjevernog dijela požarišta u Žrnovnici u otvoreni plamen. Radi se o teško pristupačnom terenu što otežava pristup vatrogascima lokaciji. Na požarištu u Žrnovnici cijelu noć je dežuralo 250 vatrogasaca i 82 vozila.

- Situacija na terenu je puno bolja nego noćas. Imamo još nešto malo aktivnog požara, a to je na nepristupačnom terenu. Očekujemo dva kanadera koja će to pokušati riješiti, izjavio je za Jutarnju kroniku Hrvatskog radija zapovjednik DVD-a Klis Zoran Cicvara. Dodao je kako su vremenske prilike mirne, vjetra nema i očekuju da će tako i ostati. Izvijestio je i kako su lokalne ceste otvorene za sav promet.

Kanaderi su nešto kasnije i stigli na požarište u pomoć vatrogascima.

VEZANI ČLANCI

Sitno Gornje - Pozar se ponovno reaktivirao u vecernjim satima.
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije