Obilne kiše

Poplave u Velikoj i Biškupcima, a u Čaglinu zbog groma bez struje

poplava (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
23.07.2011.
u 20:58

U općini Velika došlo je do poplave u 30-tak podruma podrumima u mjestima Velika i Biškupci. U čaglinskom kraju grom je udario u niskonaponsku električnu mrežu

Obilna kiša u kratkom verenu od oko svega sat vremena zahvatila je oko 18 sati sjeverni i istočni dio Požeške kotline. U općini Velika došlo je do poplave u podrumima obiteljskih kuća u mjestima Velika, i to u Tuđmanovoj i Frankopanskoj ulici te u obližnjim Biškupcima. Podrumi su bili poplavljeni u 30-tak kuća pa su ih ispumpavali pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava ta dva mjesta.

U čaglinskom kraju došlo je do udara groma u niskonaponsku električnu mrežu pa je nekloliko naselja toga kraja ostalo bez napajanja strujom. Dežurne ekipe HEP-a, Elektra Požega izašle su na to područje i rade na otklanjanju kvara.

 

Komentara 1

UK
Ugo Kajvez
17:37 24.07.2011.

\"U čaglinskom kraju došlo je do udara groma u ........... \" . Nepismen novinar, nisi išao u školu? ................ Grom je ZVUK, grmljavina nakon što munja, prenosnik energije, ispražni atmosferski naboj ... kad munja udari onda može nastati šteta ............. ne grom ........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije