novi potres

Potres magnitude 5,5 po Richteru jutros je pogodio Tursku: Jako je zatreslo

Screenshoot
25.07.2023.
u 09:07

Jak potres pogodio je jutros Tursku. otres se dogodio na dubini 10 kilometara, 69 kilometara sjeverozapadno od grada Osmanye, javlja ESMC.

Potres magnitude 5,5 po Richteru pogodio je u 8:44 po lokalnom vremenu središnju Tursku. Potres se dogodio na dubini 10 kilometara, 69 kilometara sjeverozapadno od grada Osmanye i 20 kilometara sjeverno od grada Kozana, napisali su iz ESMC-a na svom Twitter profilu. ESMC je aplikacija putem koje se može provjeriti jačina potresa na određenom području te postoji mogućnost komentiranja pa korisnici sa zahvaćenog područja mogu podijeliti svoje dojmove o jačini potresa.

Snažni potresi su početkom godine također pogodili Tursku pa su se zato stanovnici uplašili da se takav scenarij ponovo ne dogodi. "Svega sam se prisjetio", naveo je jedan korisnik ESMC aplikacije. Jedna korisnica navodi da je jako je zatreslo 15 sekundi.

 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Gori na području Plata kod Cavtata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije