U lučici Zvončac

Požar u kojem je izgorjelo pet brodica izazvao 19-godišnjak

požar, lučica
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.05.2015.
u 11:00

Sumnjaju da je na jednoj od brodica izazvao požar koji se proširio na pet brodica.

Policija je otkrila krivca za za požar u splitskoj lučici Zvončac u kojem je izgorjelo pet brodica, a materijalna šteta procjenjuje se na 750.000 kuna. Riječ je o 19-godišnjaku kojega sumnjiče da je 9.  svibnja u uvali Zvončac provalio u 12 usidrenih brodica, iz kojih nije ništa otuđio.

Sumnjaju da je na jednoj od brodica izazvao požar koji se proširio na pet brodica. Protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe u pokušaju i teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, u svezi s kaznenim djelom dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

>> Izgorjele tri brodice u lučici Zvončac, dvije oštećene

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stjepanveliki
22:43 13.05.2015.

Rade sto hoce,jer zna da se moze nagoditi sudom sa radom za opce korisno dobro,to je nase sudstvo umjesto da ga zatvore dok neisplati i posljednju kunu stete,ne samo njega nego i sve lopine koje su napravile preko 40 miljardi eura stete

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
11:21 12.05.2015.

. ..Made in-Facebook. ..BOOMERANG. ..

IB
ivan.biljan68
04:02 13.05.2015.

Osobi bez dana staža možete mahnuti rukom,jedino bi mogao"bogati"otac djelomično,ako hoće,namiriti ačun. Ovo neradničko derište po svoj prilici,ima dobrostojećeg oca,ali leš br.2 može eći da je j.punoljetan,pa neka odgovara za svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije