DND Varaždin

Poziv volonterima za druženje s djecom u bolnici

'18.05.2011., OB Varazdin, Varazdin, Volonteri Crvenog kriza i Drustva nasa djeca u igri s djecom na odjelu varazdinke pedijatrije Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
02.01.2012.
u 11:34

Animatori mogu biti odrasle osobe u dobi od 17 do 67 godina koje vole djecu i imaju veliko srce

Društvo Naša djeca Varaždin želi bolesnoj djeci uljepšati boravak u bolnici, pa poziva volontere - animatore da im se pridruže. Igra, priča i radost druženja s bolesnom djecom jednom tjedno u poslijepodnevnim satima pružit će svakom animatoru osobno zadovoljstvo, ističu u DND-u. Animatori mogu biti odrasle osobe u dobi od 17 do 67 godina koje vole djecu i imaju veliko srce. Uz zahvalu i potvrdu o volontiranju, animatori će bolesnoj djeci pomoći u bržem ozdravljenju. Svi zainteresirani mogu se javiti u društvo Naša djeca Varaždin, na telefon 042 320 588, 098 246 337 ili e-mail dnd.varazdin@vz.t-com.hr.

Prvi dogovor i edukacija je u srijedu, 4. siječnja, u 11.00 sati u društvu Naša djeca Varaždin, Kralja Petra Krešimira IV. 15/1.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Vexans
12:25 02.01.2012.

U dobroj nakani,molim Društvo naša djeca da se prije svega diskretno konzultiraju s policijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije