NA CESTI IZMEĐU SOLJANA I STROŠINACA

Prebrzo ušao u zavoj i sletio s ceste: Poginuo vozač (32) automobila

Foto: MUP RH
04.06.2022.
u 13:20

Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske Županije je konstatirao smrt 32-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela, koja će biti u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru – navode iz policije.

Prema informacijama iz PU Vukovarsko – srijemske jutros, oko 3.40 sati,  na županijskoj cesti, između Soljana i Strošinaca, u županjskoj Cvelferiji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, 32-godišnji hrvatski državljanin. Očevidom je utvrđeno kako je 32-godišnji vozač osobnog automobila uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste (opasan zavoj) i umanjene vidljivosti (noć, cesta nije osvijetljena), sletio s kolnika na zemljanu površinu.

- Liječnik Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske Županije je konstatirao smrt 32-godišnjaka, a zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima je naložila obdukciju tijela, koja će biti u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru – navode iz policije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RA
razvaljuje
17:38 06.06.2022.

Obdukcija se radi da se ustanovi sto je od njega jos u upotrebljivom stanju jer on je sad organ donor.

SA
sanikol
14:21 04.06.2022.

Zbog kakvog razloga je potrebno raditi obdukciju u ovakvim slučajevima? Ako je zbog osiguranja neka to oni plate a ne da se uzalud troši novac za zdravlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije