U Makarskoj, Imotskom, Trilju, Sinju i Solinu

Predsjednik HDZ-a na mini turneji u Dalmaciji pred drugi krug izbora

Premijer Plenković posjetio Vukovar te se na kavi družio s građanima
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/4
26.05.2021.
u 06:41

U pratnji Andreja Plenkovića bit će Blaženko Boban, župan splitsko-dalmatinski kojemu je u nedjelju, u drugom krugu izbora protukandidat SDP-ovac Ranko Ostojić

Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade RH danas poslijepodne bit će u obilasku Splitsko-dalmatinske županije. Posjet započinje u 15.30 u Makarskoj gdje će potporu prije drugog kruga lokalnih izbora dati gradonačelničkom kandidatu HDZ-a i dosadašnjem gradonačelniku Juri Brkanu koji se bori za mandat protiv SDP-ovca Zorana Paunovića.

Plenković je već u 16.45 u Imotskom kako bi podržao Ivana Budalića, dosadašnjeg gradonačelnika koji se u drugom krugu natječe s nezavisnim Brunom Rebićem. U Trilj u 18 sati dolazi podržati Ivana Bugarina koji se za mandat bori protiv Ivana Šipića, dosadašnjeg gradonačelnika i dojučerašnjeg člana HDZ-a kojega stranka nije imenovala za novi mandat pa se natječe kao samostalan kandidat. U 18.45 predsjednik HDZ-a je u Sinju.

Podršku daje HDZ-ovcu Igoru Vidalini koji se plasirao u drugi krug protiv Mostovca Mira Bulja. Mini turneju završava u 19,30 sati u Solinu gdje se HDZ-ov dosadašnji gradonačelnik Dalibor Ninčević za mjesto gradonačelnika natječe protiv Vedrana Duvnjaka iz Nezavisne liste mladih. U pratnji Andreja Plenkovića bit će Blaženko Boban, župan splitsko-dalmatinski kojemu je u nedjelju, u drugom krugu izbora protukandidat SDP-ovac Ranko Ostojić.

Komentara 9

TM
trade_mark
08:58 26.05.2021.

plenković u pratnji palikuće bobana. krasno. jesu zapalili neki roštilj poslije?

AE
a e
12:25 26.05.2021.

I Boban je tu....Kanaderi,stand by......

SA
sani2
09:20 26.05.2021.

Tko to plaća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije