investicijski projekt

Predstavnici JANAF-a obišli radove na sanaciji ceste prema JANAF-ovoj Pumpnoj stanici Melnice

JANAF
23.10.2024.
u 15:17

Predstavnici JANAF-a obišli su danas, 23. listopada 2024. godine, gradilište sanacije kolnika i rješavanja oborinske odvodnje na cesti Križišće-Melnice koja vodi do JANAF-ove Pumpne stanice Melnice.

Uprava JANAF-a inicirala je 2022. godine sanaciju navedene ceste s obzirom da je bila u lošem stanju i sve teže prohodna te je sa Županijskom upravom za ceste Primorsko-goranske županije dogovorila zajednički investicijski projekt za sanaciju navedene ceste i rješavanje pitanja oborinske odvodnje. JANAF d.d. će gotovo u potpunosti investirati navedenu sanaciju ceste u iznosu većem od 1,3 milijuna eura.

Iznimno nam je drago što smo postigli dogovor sa Županijskom upravom za ceste na zajedničkom projektu koji će donijeti dobrobiti lokalnoj zajednici. JANAF će investirati 1,3 milijuna eura u sanaciju kolnika i rješavanje oborinske odvodnje na cesti koja vodi prema našoj Pumpnoj stanici Melnice. Navedena cesta je uslijed jakih oborina i nedostatnog sustava oborinske odvodnje postala otežano prohodna, a predstavlja jedinu pristupnu cestu za potrebe Pumpne stanice Melnice. Sanacija u dužini 2.700 m riješit će problem i prohodnosti i odvodnje.

Ovo je još jedan u nizu projekata koji potvrđuju da se JANAF u svom poslovanju vodi načelima društvene odgovornosti, nastojeći prepoznati potrebe lokalne zajednice u kojoj Društvo djeluje“, poručili su iz JANAF-a d.d.

Uz predstavnike JANAF-a, na obilasku su bili i predstavnici Županijske uprave za ceste, Primorsko-goranske županije te izvođač radova.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije