ustrijelili osobu

Pucnjava kod Bijele kuće: Naglo prekinuli konferenciju i odveli Trumpa

Trump escorted from the briefing room after a shooting outside the White House in Washington
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/10
11.08.2020.
u 06:50

Trump se nakon nekoliko minuta vratio u sobu s novinarima i rekao da su policajci ustrijelili osobu, po njegovim saznanjima naoružanu, koja je prevezena u bolnicu.

Američki predsjednik Donald Trump u ponedjeljak je iznenada izveden iz prostorije u Bijeloj kući gdje se održavala konferencija za medije, i to zbog pucnjave koja se dogodila izvan ograde predsjedničkog kompleksa. 

Trump se nakon nekoliko minuta vratio u sobu s novinarima i rekao da su policajci ustrijelili osobu, po njegovim saznanjima naoružanu, koja je prevezena u bolnicu. 

Kako je izvijestio Trump, to je bila pucnjava izvan Bijele kuće, u kojoj nitko drugi nije ranjen.

President Donald J. Trump arrives for a news conference in the James S. Brady Press Briefing Room at the White House in Washington D.C., U.S. on Monday, August 10, 2020. Trump was abruptly ushered out of the briefing room by Secret Service after shots were reportedly fired in the area. Photo by Stefani Reynolds/UPI Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: STEFANIE REYNOLDS/Newscom/PIXSELL

"Čini se da je sve pod kontrolom... No došlo je do stvarne pucnjave, a netko je odvezen u bolnicu. Ne znam u kakvoj je situaciji ta osoba", izjavio je Trump i pohvalio reakciju tajne službe, koja bi kasnije trebala iznijeti više detalja o događaju.

Trumpu je tijekom konferencije za medije prišao pripadnik tajne službe te ga uputio da izađu iz novinarske sobe. Trump je novinarima otkrio da je odveden u Ovalni ured, a nakon procjene agenata, nastavio je medijsko obraćanje.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RobZidovi
19:03 11.08.2020.

Fake news.....

GE
geler203
07:26 11.08.2020.

Collateral damage.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije