Premijer

Plenković čestitao Praznik rada: 'Vlada čini sve kako bi poboljšala uvjete života'

Andrej Plenković
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.04.2017.
u 17:55

Plenković je podsjetio kako Vlada radi na jačanju gospodarstva i stvaranju boljih uvjeta za život

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković čestitao je Međunarodni praznik rada, priopćenjem su javili iz Ureda predsjednika Vlade.

Čestitku prenosimo u cijelosti:

„U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno čestitam svima Međunarodni praznik rada!

Vlada Republike Hrvatske radi na jačanju gospodarskog rasta i stvaranju pretpostavki za otvaranje novih radnih mjesta te društvene solidarnosti.

Gradimo Hrvatsku kao uređenu europsku zemlju, jednakih mogućnosti za sve naše ljude. Pozitivni makroekonomski pokazatelji ohrabrujući su za hrvatsko gospodarstvo, ali i potvrda dobrog smjera pokrenutih reformi. Našu otvorenost socijalnom dijalogu pokazujemo kroz suradnju sa sindikatima i poslodavcima, a na tome ćemo nastaviti raditi i dalje.

Vlada čini sve kako bi povećala zapošljivost, poboljšala uvjete života te zaustavila proces iseljavanja mladih. Stoga smo i poduzeli mjere, poput porezne reforme, povećanja minimalne plaće, povećanja rodiljnih i roditeljskih naknada, poticaja za zapošljavanje mladih, uklanjanja administrativnih prepreka, povećanja plaća za javne službenike, subvencioniranje stambenih kredita i niza drugih.

Još jednom svima čestitam Međunarodni praznik rada!“

 

Komentara 2

Avatar mama mia
mama mia
22:23 01.05.2017.

Koja vlada moliti ću lijepo

TE
texas
00:40 01.05.2017.

Naslov:tko u to još vijeruje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije