zahvalio mu se

Premijer Milanović poslao pismo Papi: Pročitajte što piše!

milanović,papa (1)
Reuters/PIXSELL
25.02.2013.
u 13:09

Uvjeren sam da će Vlada Republike Hrvatske, koja je privržena čvrstim bilateralnim odnosima sa Svetom Stolicom, nastaviti raditi s nasljednikom Vaše Svetosti na Petrovom prijestolju i najbližim suradnicima, napisao je Milanović Papi

Premijer Zoran Milanović poslao je pismo papi Benediktu XVI. u povodu njegova odlaska.

– Sveti Oče, u povodu skorašnjeg završetka papinske službe, osobita mi je čast uputiti Vašoj Svetosti najiskrenije i najljepše čestitke na uspješnom osmogodišnjem pontifikatu, obilježenom odanošću, dostojanstvom, dugoročnom vizijom, a osobito hrabrošću i poniznošću – napisao je Milanović te mu se zahvalio što ga je primio u listopadu 2012. tijekom njegova prvog službenog posjeta Vatikanu.

– Uvjeren sam da će Vlada Republike Hrvatske, koja je privržena čvrstim bilateralnim odnosima sa Svetom Stolicom, nastaviti raditi s nasljednikom Vaše Svetosti na Petrovom prijestolju i najbližim suradnicima u duhu dijaloga, otvorenosti i međusobnog uvažavanja. Želim u svoje osobno ime, kao i u ime Vlade Republike Hrvatske i hrvatskog naroda, sve najbolje Vašoj Svetosti u nastavku Njezinog duhovnog života – napisao je Milanović Papi.

>> Benedikt XVI.: Ne napuštam Crkvu, povlačim se u molitvu

Komentara 8

DE
denis12345
17:06 25.02.2013.

25.02.2013. u 14:15h Oger je napisao/la: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ali ova Vlada kao i njihova braća iz opozicije više niti ne zaslužuju ništa drugo osim ismijavanja. Najbolje bi bilo da svi zajedno nestanu iz naših života. Nesposobni, nemoralni i korumpirani = 99%9% hrvatskih političara.

HO
hordubal
13:23 25.02.2013.

možda glupa primjedba s moje strane, no što Milanović nije nevjernik, a i odnosi Hrvatske i Vatikana su relativno dobri, no trenutno bi trebali biti zadnja briga našeg premijera kojem se država raspada pod nogama

OB
-obrisani-
13:47 25.02.2013.

Mi bismo se također trebali zahvaliti Milanoviću! P. S. Kada vas netko nečime ponudi, možete dvojako odgovoriti. "Zahvaljujem". To znači da prihvaćate ponuđeno. "Zahvaljujem se". To znači da odbijate ponuđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije