Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Uginuo Elwood, najružniji pas na svijetu

elwood
Foto: Screenshot Youtube
1/2
30.11.2013.
u 21:57

Elwood je zahvaljujući karakterističnom izgledu postao jako popularan na internetu

Elwood, pas iz New Jerseya koji je 2007. godine proglašen najružnijim psom na svijetu, uginuo je u osmoj godini, prenose agencije.

Vlasnica Karen Quigley rekla je da je ovaj mješanac kineskog kukmastog psa i čivave iznenada uginuo na Dan zahvalnosti. Dodaje da je u posljednje vrijeme imao nekih zdravstvenih problema, no izgledao je dobro.

Elwood je zahvaljujući karakterističnom izgledu postao jako popularan na internetu pa su mnogi na vijest o njegovoj smrti s tugom i izrazima žaljenja reagirali na društvenim mrežama.

>> Ovo je najružnija životinja na svijetu!

Komentara 3

JO
joshua
22:18 30.11.2013.

Hoće li VL izvještavati i s pogreba dragog pokojnika? Kako se drži rodbina? Jesu li mu mama i tata još živi? Toliko me toga zanima, a vi ste uginulom, pardon - preminulom - posvetili tek nekoliko redaka... razočarana sam.

RE
rewe
13:37 01.12.2013.

preminuo ???'

Avatar neodgovorni
neodgovorni
10:43 04.12.2013.

ma bas je sladak ljepsi od milanovica i josipovica 100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije