Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN

Prevarant ilegalno sređivao isprave i štandove

lisice
Davor Javorović/PIXSELL
08.07.2014.
u 16:50

Otprije je poznat policiji po krivotvorenju isprava. Više je puta uhićen, ali dosad se uvijek uspijevao izvući i naći nove žrtve.

Prevarant koji je “operirao” zagrebačkim miljeom i sređivao sanitarne iskaznice, potvrde o uzorkovanju hrane i zakupe za štandove ugostiteljima, napokon je uhićen.

Sumnjiči se za dvije prevare i četiri krivotvorenja isprava. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Draženu Feliksu (48) koji je otprije poznat policiji i osuđivan za krivotvorenje isprava.

Svi imaju njegov broj

- Svi imaju njegov broj. On vam složi priču, jedan posao korektno odradi, vi ga više ne provjeravate i onda vas prevari - govori žrtva Feliksove prevare.

I ona je baš kao i kolega ugostitelj, “pala” na priču o zakupu štandova na Trgu za vrijeme božićnih blagdana prošle godine. - Ponudio mi je dvije kućice za 45.000 kuna, čak mi je donio ugovor, a onda mi se javio da ga je policija ulovila i da je u zatvoru - objašnjava 25-godišnjak koji je uskoro otkrio da mu Dražen Feliks besramno laže i da i nije u zatvoru već i dalje harači uokolo.

Neometano caruje tržištem ilegalnih poslova

Kako kaže naš ogorčeni izvor, Feliks neometano caruje tržištem ilegalnih poslova jer iza sebe ima dobru podlogu u raznim javnim institucijama. Prije nego je uhićen, zadnja mu je novina bila sređivanje vozačkih dozvola. Feliksa svi znaju pa do preporuke i kontakta našim sugovornicima nije bilo teško doći. - Treba mu napokon stati na kraj - revoltirano govori 38-godišnja žrtva prijevare. Ipak, kako kaže, nije optimistična da će se to zbilja i dogoditi.

- Uvijek se uspije nagoditi i na kraju ga uvijek puste - objašnjava zadnja u nizu žrtva prevara Dražena Feliksa. 

>>Umjesto 85.000, dobio tek 30.000 kuna poticaja

>>Mladić (18) prevario tri žene nudeći im posao ako kupe mobitel i sklope pretplatnički ugovor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije