slavonski brod

Pritvorenik se objesio špagom iz trenirke u policijskoj postaji

pritvorenik,vjesanje,smrt,slavonski brod,portal (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
17.07.2013.
u 21:18

Neslužbeno doznajemo da je pokojni 56-godišnjak iz Donje Vrbe nedaleko od Slavonskog Broda, te kako je policiji od prije poznat po nasilničkom ponašanju u obitelji. Priča se da je bio i psihički bolesnik

Muškarac (57) objesio se u utorak između 11 i 12 sati dok se nalazio u pritvoru u zgradi Policijske uprave brodsko-posavske u Mažuranićevoj ulici u Slavonskom Brodu. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Z.M. iz Slavonskog Broda, koji je trebao biti prepraćen u kaznionicu na izdržavanje jednogodišnje zatvorske kazne. On je osuđen zbog kaznenih djela iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, odnosno zbog prijetnji upućenih članovima obitelji. Zasad je nepoznato zbog čega je odlučio podignuti ruku na sebe.

- Danas je po našem nalogu obavljena obdukcija kojom je utvrđeno kako je riječ o samoubojstvu vješanjem. Prije ulaska u policijsku prostoriju muškarcu je oduzeto remenje i vezice, ali on je imao i unutarnji, donji dio hlača na kojemu je pored gume bila i vezica, tako da je to iskoristio i objesio se – kaže županijska državna odvjetnica Mirela Šmital. Ona dodaje kako je očevidom kojeg je obavio njezin kolega Krešimir Babić utvrđeno kako je muškarac počinio suicid.

Time je, što se tiče županijskog državnog odvjetništva, istraga završena, a eventualna daljnja istraga o okolnostima koje su dovele do tragičnog čina u nadležnosti je policije i njezine unutarnje kontrole.

>>Ubio se jedan od pirotehničara koji štrajkaju danima?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije