drama u županji

Priveden jer je vozio pijan pa na izlasku iz stanice vrijeđao i nasrnuo na policajca

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.07.2024.
u 14:02

Osumnjičeni 46-godišnjak je uhićen i po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je dovršila kriminalističko istraživanje nad 46- godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Napad na službenu osobu.

U nedjelju 28. srpnja 2024. godine policijski službenici PGP Županje su u Županji zaustavili 46-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka. Izvršenim nadzorom vozača i vozila, utvrdili su kako je vozač pod utjecajem alkohola u organizmu (1,66 g/kg), te je smješten u posebne prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Prilikom puštanja iz prostorije za zadržavanje 46-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika nakon čega ga je fizički napao i oborio na pod. Pritom nitko nije ozlijeđen. Osumnjičeni 46-godišnjak je uhićen i po završetku kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

VIDEO Prosvjed na Hvaru zbog napada na ugostitelje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije