U Buzinu

Problemi u Zagrebu nakon obilne kiše: Autom zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Zagreb: Autom zapeo u poplavljenom podvožnjaku
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.08.2023.
u 16:10

Riječ je o podvožnjaku koji vodi prema trgovini Bauhaus, a koji često Zagrepčanima zadaje probleme kada dođe do jačih oborina ili nevremena

Obilna kiša zahvatila je danas zagrebačko područje te prouzrokovala probleme u prometu. U Buzinu je poplavljen podvožnjak, a u vodi je automobilom zapeo muškarac. Riječ je o podvožnjaku koji vodi prema trgovini Bauhaus, a koji često Zagrepčanima zadaje probleme kada dođe do jačih oborina ili nevremena. 

Zbog jake kiše i grmljavinskog nevremena Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) je u petak podigao razinu upozorenja s narančastog na crveno za gospićku i riječku regiju, dok su zagrebačka, karlovačka i splitska regija u "narančastom", a ostatak Hrvatske u žutom. Crveno upozorenje označava izuzetno opasno vrijeme, narančasto opasno, a žuto upozorenje označava potencijalno opasno vrijeme.

VEZANI ČLANCI:

S obzirom na to da je na području Slovenije danas dosta bujičnih poplava, a samim time je i povećan vodostaj rijeka koje prolaze kroz teritorij Hrvatske, iz DHMZ-a mole sve građane da budu na oprezu i prate vremensku prognozu tijekom današnjeg, ali i sutrašnjeg dana. 

Očekuju se izraženije poplave koje će zahvatiti veće područje te poplaviti imovinu, uz značajan rizik za živote te mogućnost evakuacija. Vjerojatni su veći prekidi u prometovanju te prekid i gubitak energije, komunikacije i opskrbe vodom. Opasni su uvjeti za vožnju zbog smanjene vidljivosti te postoji mogućnost proklizavanja na mokrim kolnicima, upozorava DHMZ.

VIDEO Ulice i ceste u Slatini u Opatiji potpuno pod vodom

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Stradun
Stradun
16:45 04.08.2023.

Pa kuda se zaputio gospodin vozač? Kroz lokvu mutne vode? A zašto?

DU
Deleted user
16:37 04.08.2023.

ocito, imati mercedes ne znaci da imas i mozga

MK
marcel.kocan
18:35 04.08.2023.

Kak je ono išlo... "Kriv je Bandić a ne kiša"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije