U šest kategorija

Proglašeni najbolji sportaši Vukovarsko-srijemske županije

Foto: Branimir Bradarić
1/2
30.01.2014.
u 17:45

Članovi IO Županijskog sportskog saveza Vukovarsko – srijemske županije birali su između više od 40 sportašica i sportaša kao i klubova koji su svojim rezultatima na domaćoj i međunarodnoj sceni obilježili proteklu godinu

U staroj jezgri Iloka danas je održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša i sportašica Vukovarsko – srijemske županije u protekloj 2013. godini. Nagrade su dodijeljene u šest kategorija, a osim njih, uručena su i priznanja i plakete za ostvarene rezultate i doprinose u sportu na području županije.

Članovi IO Županijskog sportskog saveza Vukovarsko – srijemske županije birali su između više od 40 sportašica i sportaša kao i klubova koji su svojim rezultatima na domaćoj i međunarodnoj sceni obilježili proteklu godinu. Tako je odlukom IO za najbolju sportašicu Vukovarsko – srijemske županije za 2013. godinu Ivana Krkljuš (19), članica Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar. Ona je prošle godine po šesti put za redom osvojila uzastopnu titulu prvakinje Hrvatske i tako potvrdila status najbolje državne veslačice u svojoj kategoriji. Za najboljeg sportaša proglašen je Josip Vištica, član Streljačkog kluba Nosteria iz Nuštra. Josip je na juniorskom prvenstvu prošle godine osvojio drugo mjesto. Za najuspješniju žensku momčad izabrane su odbojkašice Vibrobetona iz Vinkovaca koje se natječu u A-1 odbojkaškoj ligi. Najbolja muška momčad u prošloj godini su rukometaši Spačve koji se natječu u Premijer rukometnoj ligi.

Uz nagrađene dodijeljene su i plakete, a dobili su Filip Čengić (Biciklistički klub Sokol) i Zrinka Tomić (ŽOK Vibrobeton). Pristiglo je i više donacija za najperspektivnije mlade sportaše od kojih se u budućnosti mnogo očekuje. Među njima su Dino Martinović  (Boksački klub Borovo), Bruno Kristić (Biciklistički klub Sokol), Anamarija Đekić (Atletski klub Cibalia), Klara Perić (ŽOK Vibrobeton) i Tea Stojšić (Gimnastički klub Vukovar). Posebna priznanja uručena su Školi nogometa Tomislav Bošnjak iz Iloka za razvoj nogometa na području županije i Stanku Piljaru, članu Streljačkog kluba osoba s invaliditetom Kristinka Matičić i reprezentativcu Hrvatske na ostvarenim rezultatima u protekloj godini. I ove godine dodjelu priznanja organizirao je Županijski savez športova Vukovarsko-srijemske županije, Vinkovačke televizije te ove godine grad Ilok.

>> Ines Grdenić i Dino Bošnjak sportaši godine u Velikoj Gorici

Komentara 1

KR
krka
17:51 30.01.2014.

A jeli tamo bio i onaj gradonačelnik što tuče ženu pak šalje policiju da je netko napao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije