OGLASIO SE HAK

Prometna na zagrebačkoj obilaznici: Auto završio na krovu, vozi se usporeno

Ilustracija
Ivica Galovic/PIXSELL
18.12.2023.
u 15:28

Vozila se koriste samo jednim prometnim trakom.

U popodnevnim satima ponedjeljka došlo je do ozbiljne prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK). Nesreća se dogodila na 39. kilometru zagrebačke obilaznice, prije čvora Zagreb istok u smjeru Lipovca, a u njoj je automobil završio na krovu. Nesreća je uzrokovala prometne probleme. Promet se odvija usporeno, a vozila se koriste samo jednim prometnim trakom.

Na čvoru 5b - KOSNICA također je primijećen predmet na kolniku, što dodatno otežava promet u smjeru Lipovca. Vozači su upozoreni na smanjenje brzine, ograničeno na 60 km/h zbog sigurnosti na cesti. Predmet na kolniku primijećen je i na autocesti A3 Bregana-Lipovac između 216. i 219. km u smjeru Bregane.

HAK je izvijestio da su za sve skupine vozila otvorene sljedeće prometnice: autocesta A1 Zagreb-Ploče-Karamatići; autocesta A6 Rijeka-Zagreb; državna cesta DC1 Karlovac-Knin-Split; Jadranska magistrala (DC8); Krčki most; Paški most i Most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Unatoč otvorenim prometnicama, HAK upozorava da su kolnici mjestimice vlažni i skliski, s mogućim odronima. Vozači su pozvani na oprez i pridržavanje prometnih propisa kako bi izbjegli dodatne incidente. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Branimir Glavaš žestoko napao Vladimira Šeksa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije