Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga obustavljena

Pronađena djevojka nestala u Njemačkoj: 'Javila se obitelji'

Agnesa Šušnjara
Nacionalna evidencija nestalih osoba
20.11.2022.
u 14:50

Zahvaljujemo vam se na suradnji i brzoj objavi o nestanku, priopćili su iz PU šibensko-kninske

Šibenska policija izvijestila je da je pronađena Agnesa Šušnjara (Djevojačko prezime: Bošnjak) rođena u Kiseljaku u BiH,  a koja je nestala u Njemačkoj. 

"Obavještavamo vas da je nestala osoba pronađena, javila se svojoj obitelji te je potraga za njom obustavljena. Zahvaljujemo vam se na suradnji i brzoj objavi o nestanku", priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Podsjetimo, policija je u subotu izvijestila da je 19. studenoga u Policijskoj postaji Knin zaprimljena prijava da se 16. studenoga ove godine u Njemačkom gradu Schemmerhofen u nepoznatom pravcu udaljila ženska osoba starosti 26 godina.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DO
DomagojMarić
06:30 21.11.2022.

Sretno i sve dobro njoj i svim hrvatskim migrantima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije