GOSTI ZABRINUTI

Propale rezervacije: Popularni britanski restoran jutros počeo tonuti 'poput Titanica'

Foto: TikTok/Screenshot
23.12.2022.
u 16:34

Parobrod, koji je na Tripadvisoru proglašen četvrtim najboljim restoranom u Graysu, uočen je kako se spušta u dubinu oko 11 sati.

Popularni restoran poznat po odrescima na povijesnom parobrodu Mississippi u Thurrock Lakesideu u Engleskoj danas ne radi - što je izazvalo paniku među vjernim kupcima koji su tamo rezervirali stol za Božić. Kupci su jutros primijetili steakhouse Miller and Carter kod trgovačkog centra Essex kako 'tone poput Titanica'.

@ig1ig3 Miller & Carter in Lakeside is currently sinking 🤯🤦🏽‍♂️ #IG1IG3 #lakeside #foryoupage #foryou #millerandcarter #steakhouse #christmas ♬ Titanic - Titanic

Parobrod, koji je na Tripadvisoru proglašen četvrtim najboljim restoranom u Graysu, uočen je kako se spušta u dubinu oko 11 sati. Britanci su se ubrzo zabrinuli za sigurnost svojih blagdanskih planova pa su brojni na društvenim mrežama počeli ispitivati što se događa i hoće li restoran uskoro biti otvoren, dok su drugi pak zbijali šale, piše Daily Mail.

"Svjesni smo trenutne situacije u Miller and Carter Lakesideu", stoji u objavi restorana na Facebooku. "Molim vas, nemojte pokušavati nazvati Miller i Carter Lakeside jer naporno rade kako bi pokušali ispraviti ovu situaciju. Hvala vam i ispričavamo se zbog neugodnosti."

Parobrod je dio Lakesidea od 2007., a Miller i Carter su ga kupili, obnovili i otvorili 2019. Njegovi sadašnji vlasnici, grupa Mitchells and Butlers, još nisu komentirali situaciju. Trenutno nije jasno zašto restoran tone.

VIDEO: Što znače predviđanja babe Vange za iduću godinu?

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije